(Poistunut julkaisusta)

Manager, Contracts and Customer Data
Amadeus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Toimintamme menestyksen tueksi haemme nyt Sinua, toimeen tarttuva ja suunnitelmallinen

Manager, Contracts and Customer Data

Tehtävässäsi vastaat Amadeus Finland Oy:n asiakas- ja toimittajasopimusten ylläpidosta sekä sopimusmuutoksista ja osallistut yhtiön Amadeus-edustussopimuksen päivityksiin sekä ylläpitoon. Vastuullasi on lisäksi asiakastietojärjestelmän ylläpito ja kehitys, tilaus- ja laskutusprosessin hallinta sekä asiakastietojen analysointi. Tehtäviisi sisältyy muun ohella myös talous- ja henkilöstöhallinnon operatiivisia tehtäviä. Raportoit tehtävässäsi Head of Business Controlille.

Etsimme henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta sopimusten ja asiakastietojen hallinnasta sekä ymmärrystä tietojärjestelmistä. Toivomme sinulta kaupallista koulutustaustaa (tradenomi tai KTM) ja laskentatoimen osaamista. Työtehtävissäsi vaaditaan tarkkuutta ja analyyttisyyttä sekä järjestelmällistä työskentelyotetta.  Sovit tiimiimme, jos omaat toimeen tarttuvan ja yritteliään luonteen, ja toiminnastasi löytyy joustavuutta sekä kehittämishenkisyyttä. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kasvavan roolin vakaassa yrityksessämme matkailualan keskiössä. Organisaatiomme on pieni, ketterä sekä muuntautumiskykyinen ja meillä on vahva kehittämisasenne. Amadeus Finlandilla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaasi ja kehittää rooliasi sekä osallistua toimintaamme myös kansainvälisellä tasolla. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman globaalin sykkeen tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihin vastaa puhelimitse yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Erika Palomäki p. 040 937 2217 sekä sähköpostitse Head of Business Control Ville Kunttu ville.kunttu@amadeus.fi. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään 21.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.