(Poistunut julkaisusta)

Manager, Automation & Software Development
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2020

Haluatko uudistaa perinteistä palvelualaa tämän hetken mielenkiintoisimpien teknologioiden avulla? Kiinnostaako sinua rakentaa monipuolinen kehittämisen työkalupakki, johon kuuluu ohjelmistorobotiikka, integraatiot, analytiikka ja tekoäly?

Etsimme nyt uutta henkilöä johtamaan automaation kehitystä Helsinkiin

 

Manager, Automation & Software Development


Azetsin tavoitteena on olla edelläkävijä työtä helpottavan ja tehostavan uuden teknologian hyödyntämisessä, ja roolisi tämän tiekartan luomisessa on merkittävä. Tavoitteenasi on yhdessä liiketoiminnan asiantuntijoidemme kanssa luoda pitkän aikavälin palvelutuotantostrategia, jossa automaation rooli ja seurantamittarit on määritelty. Työssäsi arvioit palveluprosessien eri osia teknisestä näkökulmasta ja viet automaation toteutuksia eteenpäin käytännön tasolla. 

Tässä tehtävässä olet avainroolissa automaatiohankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa, hyödyntäen sekä ohjelmistorobotiikkaa, integraatioita että tekoälyä. Vastaat teknologiavalinnoista ja kehitysroadmapeista, sekä AWS:n käyttöönoton suunnitelmasta. 

Tehtävässäsi johdat noin 10 hengen kehittäjätiimiä, joka työskentelee automaation, analytiikan ja ohjelmistokehityksen parissa. Tukenasi toimii osaavan kehittäjätiimin ja kollegoidesi lisäksi IT-tiimi sekä teknologiaosastomme konsultit.

Kehittäjätiimi toteuttaa sekä asiakasprojekteja että sisäisiä kehitysprojekteja. Asiakasprojekteissa pääpaino on integraatioissa, joita toteutamme Python-kielellä omalla integraatioalustallamme. Sisäiset kehitysprojektit tähtäävät palveluidemme työvaiheiden automatisointiin ja työnteon tehostamiseen. Kehitämme myös omaa analytiikan dashboard-ratkaisua sekä ennustamisen ja budjetoinnin työkalua.

Toivomme sinulta, että

  • Olet ohjelmistokehityksen ammattilainen, jolla on näyttöjä ketterien kehitystiimien johtamisesta
  • Hallitset ohjelmistokehityksen parhaat menetelmät ja kykenet edistämään niiden käyttämistä projekteissamme
  • Tunnet julkiset pilvipalvelut ja niiden mahdollisuudet syvällisesti (esim. AWS)
  • Sinulla on vahva kyky omaksua uusia teknologioita ja pystyt edistämään koneoppimisen hyödyntämistä organisaatiossamme
  • Käsissäsi pysyvät suuret kokonaisuudet ja pitkän tähtäimen suunnitelmat, mutta sinulla on myös tukeva ote niiden toteuttamiseen käytännön työssä
  • Kommunikoit tehokkaasti suomen ja englannin kielillä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa upeaa huippuosaajien joukkoa ja liiketoimintamme kannalta merkittäviä palveluita osana 60 ammattilaisen dynaamista ja positiivisella fiiliksellä työskentelevää teknologiayksikköä. Meillä digitalisaatio on ytimessä ja saat kädenjälkesi vahvasti näkyviin. Kasvua hakevassa yrityksessämme toimiminen kansainvälisissä projekteissa on myös arkipäivää. Mikä parasta, työpaikan Helsingin parhaalla sijainnilla rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.


Hae heti

Kuulemme mielellämme lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta viimeistään 9.3.2020. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiapalveluiden johtaja Niklas Roitto, jonka tavoitat viikosta 9 lähtien puhelimitse 050 590 9030 tai sähköpostitse niklas.roitto@azets.com.

Tutustu Azets Technology -yksikköön blogikirjoituksestamme ja urasivuillamme. Arkeemme voit kurkata myös Instassa @azetsfinland sekä seurata meitä sosiaalisessa mediassa: @Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter


Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.