(Poistunut julkaisusta)

Management Support Assistant SAP Finland Oy:lle Espooseen
SAP FINLAND Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haussa asiakasyrityksellemme SAP Finland Oy:lle Espoon Keilasatamaan
MANAGEMENT SUPPORT ASSISTANT.

Management Support Assistant'in tehtäviin kuuluu monipuoliset projektinhallintaan liittyvät tehtävät, erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelytehtävät sekä yleiset toimistotehtävät.

Teet yhteistyötä myös eri sidosryhmien kanssa ja olet osa energistä assistenttitiimiä. Vastaat esimiestesi työn sujuvoittamista muun muassa kalenterin hallinnoinnin, tapaamisten ja kokousten avustamisen kautta. Sinulla on myös taitoa viestiä LinkedInissä ja huolehtia yrityksen päivityksistä. Lisäksi autat mielelläsi raportoinnissa, CRM päivitysten tekemisessä, matkajärjestelyissä ja matkalaskuissa.

Haemme oma-aloitteista ja positiivista työntekijää, jolle määrätietoinen asioiden eteenpäin vieminen on luontaista. Hakemamme henkilö on toimistotyön moniosaaja, jolla pysyy langat käsissä kiireisessäkin työtahdissa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja tartut heti mahdollisiin epäselviin tilanteisiin. Olet käyttänyt työssäsi MS Officea ja uusien ohjelmien oppiminen on sinulle helppoa. Suomen kielen taidon lisäksi viestit erinomaisesti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisen tehtävänkuvan sekä viihtyisän työympäristön ja parhaat työkaverit.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus Baronan työnhakusivulla saman tien, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vähintään vuoden verran. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan Senior konsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 soittoaikana perjantaisin ja tiistaisin klo 9.30 – 11.00.

Soittoajat perjantaisin ja tiistaisin klo 9.30 - 11.00.