(Poistunut julkaisusta)

Management Assistant
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme motivoitunutta ja systemaattista

JOHDON ASSISTENTTIA  

Metsä Boardin Simpeleen ja Joutsenon tehtaille nykyisen tehtävänhaltijan vaihtaessa tehtävää yhtiössä.

Millainen työ sinua odottaa?

toimit tehtaiden johtoryhmän assistenttina ja tukena kaikissa käytännön assistenttitehtävissä meidän Simpeleen kartonkitehtaan ja Joutsenon massatehtaan toimintaympäristössä. Päivittäisen tekemisen lisäksi vastaat tehtaiden sisäisestä viestinnästä yhdessä muun organisaation kanssa. Osallistut alueellisen viestinnän sidosryhmätyöhön. Lisäksi huolehdit vieras- ja matkajärjestelyistä tehtailla.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta assistentti- tai viestintätehtävistä. Olet joustava, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Osaat kirjoittaa ja puhua sujuvasti suomea sekä englantia.


Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä!

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisten metsien puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Meillä on tärkeä rooli biotalouden edelläkävijänä, mikä näkyy myös tässä tehtävässä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Timo Talliselle (p. 040 508 9745).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä myös mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 24.5.2020 saakka. Menestystä hakuun!