(Poistunut julkaisusta)

Malliverhoilija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Asiakasyrityksemme Pedro Oy hakee kauttamme ammattitaitoista malliverhoilijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pedro Oy on johtava erikoiskalusteiden valmistaja, jonka tuotteisiin kuuluvat kalusteratkaisut erilaisiin projekteihin, koteihin sekä loistoristeilijöihin. Vuonna 1988 perustetun Pedron huonekaluissa yhdistyvät skandinaavinen muotoilu, korkea laatu ja kestävä ja ekologinen valmistus.

Toivomme, että olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta verhoilijan työstä, mieluiten huonekaluteollisuuden parissa. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa mallihuonekalujen suunnittelu- ja kaavoitus- ja valmistustehtäviä sekä muita verhoilutöitä.

Työssä tulet tarvitsemaan luovuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Teet työsi tarkasti ja huolellisesti sekä otat vastuun omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään työympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Kyseessä on päivätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluottelon verkkosivuillamme. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Tiitu Ihamäkeen, p. 0505133102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!