(Poistunut julkaisusta)

Malliverhoilija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Pedro Oy:lle Nastolaan ammattitaitoista 

MALLIVERHOILIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta verhoilun alalta sekä tuntemusta huonekaluteollisuudesta ja ompelussa käytettävistä teollisuuskoneista. Työtehtäviin kuuluu mm. huonekalumallikappaleiden suunnittelu, kaavoitus ja valmistus sekä myös muut verhoilutyöt.


Ennenkaikkea etsimme tehtävään luovaa, oikean asenteen ja motivaation omaavaa tekijää! 


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä Heimon kautta 4 kuukautta kestävällä määräaikaisuudella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. 


Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@gmail.com