(Poistunut julkaisusta)

Mallintaja vakituiseen työsuhteeseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Asiakkaamme on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys, joka on Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö.

Etsimme asiakkaallemme mallintajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu pääasiallisesti 3-D kuvien mallintaminen uudispuolen kohteisiin.
Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haasteellisissa ja monipuolisissa projekteissa rakennesuunnittelun parissa nopeasti kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto (RI tai DI). Tämän lisäksi olet jo kartuttanut työkokemusta ja tietämystä mallintamisen tehtävistä tai sinulla on vankka kokemus layout-suunnittelusta. Omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hyvän kokonaisuuksien hahmottamistaidon.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen. Toimipisteesi voi sijaita Lahdessa, Hämeenlinnassa tai Lohjalla. Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkan lisäksi mahdollisuuden kouluttautua työn ohella vaativimpiin alan tehtäviin sekä muita etuuksia kuten, kulttuuri- ja virikesetelit sekä yksityisen työterveydenhoidon.

Mikäli työskentely mielenkiintoisten rakennesuunnitteluprojektien parissa kiinnostaa, laita hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 21.4.2017, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.