(Poistunut julkaisusta)

Mallintaja / tietomallintaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme nyt suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle osaavaa mallintajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Teräsmaa on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Mallintajan työ koostuu pääasiassa mallinnus- ja tietomallinnustehtävistä ja niiden toimintojen kehittämisestä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia, esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Katso lisää terasmaa.fi.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusinsinöörin tai suunnitteluassistentin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mallinnustehtävistä. Hallitset Autodesk Revit- ja / tai CADS-ohjelmiston käytön. Pidät ryhmässä työskentelystä ja haluat jakaa osaamistasi työyhteisössä. Sinua motivoi kehittyminen tehtävässä ja laadukkaiden suunnittelupalvelujen tuottaminen parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa monipuolisten suunnitteluhankkeiden parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.