(Poistunut julkaisusta)

Mallintaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Hakuaika 14.01.2020 – 31.01.2020

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Etsimme nyt suorarekrytointina Teräsmaalle osaavaa tekijää pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen tietomallinnukseen ja mallinnuksen kehittämistehtäviin. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Katso lisää terasmaa.fi.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusinsinöörin tai suunnitteluassistentin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mallinnuksesta. Tekijä hallitsee Autodesk Revit -ohjelmiston käytön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua edelleen kehittää osaamistaan tehtävässä. Tehtävällä on ratkaiseva rooli projektien toteutuksen kannalta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.