(Poistunut julkaisusta)

Mallinnusasiantuntija
Posiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme Olkiluotoon

MALLINNUSASIANTUNTIJAA

Oletko sinä numeerinen mallintaja, joka haluaa tehdä jotain ainutlaatuista? Haemme nyt Posivalle mallinnusasiantuntijaa, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä muun mallinnustiimin kanssa. 

Posiva on ottamassa käyttöön uuden virtausmallinnusohjelmiston ja tehtävänäsi on rakentaa Posivalle Olkiluodon saaren mittakaavan pohjavesivirtausmalli perustuen olemassa oleviin saaren virtausmalleihin, numeerisiin koodeihin ja laajaan tutkimusaineistoon, jota on kerätty jo usean vuosikymmenen ajan. Tukenasi työssä on Posivan mallinnustiimi ja käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitustoiminnan tuotantoon innolla tähtäävä työyhteisö. Mallin rakentaminen toteutetaan kahden vuoden projektina, joten tehtävä on määräaikainen ja työ toteutetaan pääosin Olkiluodossa.

Minkälaista henkilöä haemme?

Omaat vahvat numeerisen mallinnuksen taidot. Voit olla kokeneempi tai uudempi alalla, tärkeää on vain, että olet innostunut, innovatiivinen ja halukas kehittämään jotain uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky toimia sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Laaja tuntemus numeerisen mallinnuksen eri ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Posivan tutkimuspäällikkö Susanna Aro, puh. 040 822 1456 tai susanna.aro@posiva.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mieluiten heti, mutta viimeistään 23.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!