(Poistunut julkaisusta)

Mallinkorjaaja
Karhula Foundry Ltd Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle Mallinkorjaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä ja myöhemmin on palkattu 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Lisäksi 2017-2018 uusia työntekijöitä on palkattu noin 20. Tilauskannan edelleen kasvaessa Karhulan Valimo hakee malliverstaalle Mallinkorjaajaa.

Mallinkorjaajana korjaat piirustusten ja ohjeiden pohjalta erilaisilla käsi- ja puuntyöstökoneilla puisia mallivarusteita. Työ edellyttää hyvää kolmiulotteista hahmotuskykyä ja kädentaitoja. Tehtävässä hyvin pärjätessä sinulla on mahdollisuus kehittyä myös vaativampiin mallinveistäjän tehtäviin.

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa esim. puusepän koulutus ja kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Jos omaat hyvän hahmotuskyvyn, hyvät kädentaidot ja haluat kehittyä valimoalalla, niin saatat olla hakemamme henkilö. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa heti koska se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.