(Poistunut julkaisusta)

Maksutoimeksiantojen käsittelijä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.


Vahvistamme maksutoimeksiantojen tiimiämme nyt kahdella uudella, osa-aikaisella toimihenkilöllä. 


Toimihenkilöiden tehtäviin kuuluvat saapuvan postin esikäsittelytehtävät ja asiakirjojen skannaaminen. Tehtävät ovat rutiininomaisia ja vaativat tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja tehokkuutta.


Työtä on tarjolla vakituisesti 15 h/vko ja ne sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 7-17 väliselle ajalle. Työt alkavat heti lokakuun alussa, ja työpiste sijoittuu Opsetin Pitäjänmäen konttorille.


Tässä 10-henkisessä työporukassa sinulta toivotaan hyviä tiimitaitoja, organisointikykyä sekä ripeää työotetta. Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen, sekä hyödyksesi myös muun organisaation laajan osaamisen.


Nautit Opsetin kattavista henkilöstöeduista, aina lounasedusta hyvinvointisi tukemiseen.


Kiinnostuitko!


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.9. mennessä.


https://opset.fi/tyopaikka/maksutoimeksiantojen-kasittelija-helsinkiin/


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula, puh. 050 5688 656. Laura on tavoitettavissa pe 20.9. klo 10-11 sekä ma 23.9. klo 12-13. Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtäviin valituilta henkilöiltä tarkistamme luottotiedot.Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen.


Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.