(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikkeenhoitaja
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen Maksuliike on yhtiön Taloushallinnossa toimiva pohjoismainen osasto. Vastaamme saapuvien ja lähtevien sekä kotimaisten että ulkomaisten maksujen välityksestä, osto- ja myyntireskontran hoidosta sekä likviditeetinhallinnasta kaikissa Pohjoismaissa. Osallistumme maksuliike- ja laskutusprosessien pohjoismaiseen kehitystyöhön paremman asiakaskokemuksen luomiseksi.

Haemme maksuliikkeenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Maksuliikkeenhoitajana toimit ostoreskontratiimin jäsenenä. Tehtävänäsi on pohjoismaisten ostolaskujen sähköinen käsittely ja maksatus Palette-järjestelmässä. Lisäksi ylläpidät toimittajatietoja, pidät yhteyttä pohjoismaisiin liiketoimintoihin ja koti- ja ulkomaisiin toimittajiin sekä täsmäät kirjanpidon ostoreskontraan liittyviä tilejä.

Tehtävääsi kuuluu sisäisten asiakkaidemme tukeminen liikekululaskuihin liittyvissä kysymyksissä ja osallistuminen laskuprosessien kehittämiseen laskujen sujuvan maksamisen varmistamiseksi. Yhteistyössä pohjoismaisten liiketoimintojen kanssa tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sähköposti- ja puhelinkontakteihin sujuvaa ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Oletko hyvä, vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn? Oletko täsmällinen ja huolellinen sekä pidät tarkkuutta ja aikataulusidonnaisuutta vaativista tehtävistä? Mukanasi tuot aloitteellisuuden ja rohkeuden esittää uusia ideoita.

Jos sinulla on ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 20.2.2018 oheisen linkin kautta. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.    

Lisätietoja tehtävästä antaa maksuliikepäällikkö Outi Kontkanen, outi.kontkanen@if.fi tai 050 424 2354 (puhelimitse vko 6 ja vko 7 klo 8.00 – 9.00).