Maksuliikkeen Asiakkuusasiantuntija yritystiimiin
Satakunnan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Oletko yritysten maksuliikeasioiden osaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen? Motivoidutko monipuolisista tehtävistä ja haluat kehittää pankkimme yritysasiakkaiden maksuliikepalveluita osana kannustavaa tiimiä?

 

Haemme nyt yritystiimiimme Satakunnan Osuuspankkiin Maksuliikkeen Asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Maksuliikkeen Asiakkuusasiantuntija yritystiimiin 


Tehtävässä toimit osana Satakunnan Osuuspankin yritystiimiä koko pankkimme toimialueella. Haemme henkilöä, joka on innostunut hoitamaan ja kehittämään pankkimme yritysasiakkaiden maksuliikepalveluita, löytämään asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja tarjoamaan ylivertaisen asiakaskokemuksen. Tehtävän hoito edellyttää, että olet yritysten maksuliikeasioiden osaaja. 


Tarkempi tehtävänkuvasi yritystiimissämme räätälöidään nykyisen osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

 

 

Muutama sana meistä


OP Satakunta on Satakunnan alueen toiseksi suurin osuuspankki. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa toimipaikassa, jotka sijaitsevat Harjavallassa, Huittisissa ja Kokemäellä. 

 

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän pankin yritysasiakkaiden parissa hienossa tiimissämme ja haasteen toimia erilaisten ja erikokoisten yritysasiakkaiden parissa. Meiltä saat avuksesi asiantuntevat työkaverit ja käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän henkilöstöedut.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


Toivomme sinulta


•    asiantuntijuutta yritysten maksuliikeasioissa
•    avointa suhtautumista kaikkeen uuteen, itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta
•    tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
•    myynnillistä paloa 
•    sitoutumista joustavan ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tekemiseen
•    aikaisempaa kokemusta yritysasiakkaiden pankkipalveluiden kokonaisuuksien hoitamisesta

 

 

Miten tästä eteenpäin? 


Kiinnostuitko? Haethan tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi 30.8.2021 mennessä. 


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Asiakkuuspäällikkö Taneli Järvinen, puh. 044 560 5511 tai taneli.jarvinen@op.fi.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476924
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Satakunta
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Asiakkuuspäällikkö Taneli Järvinen, puh. 044 560 5511 tai taneli.jarvinen@op.fi.