Maksuliiketoimihenkilö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme OP Yrityspankkiin Maksuliikepalvelut-heimoon Helsingin Vallilaan maksuliiketoimihenkilöä. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus ja määräaikainen 31.10.2022 asti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Tehtävästä 

Maksujen välitys -tiimin jäsenenä huolehdit maksujen käsittelyyn liittyvistä tehtävistä, kuten SEPA- ja ulkomaanmaksujen manuaalikäsittelystä, arkistoinnista, Swiftin seurannasta ja lunastettujen ulkomaan sekkien sekä tilinhoitokulujen käsittelystä. Havainnoit mahdollista rahanpesua ja puutut tarpeen mukaan asiaan. Lisäksi vastuullasi on asiakkaiden ja OP Ryhmän selvittelypyyntöihin liittyvät tehtävät, kulu- ja veloituskirjauksien tekeminen sekä raportointi.

Teemme töitä kolmessa vuorossa ja työpäivämme sijoittuvat arkisin ajalle 7:30-17:45. Työn luonteen vuoksi emme valitettavasti voi tarjota etätyömahdollisuutta.

 

Odotamme sinulta 

Kokemus maksuliikeprosesseista ja asiakaspalvelusta sekä kaupallinen AMK-tason tutkinto ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta hypätä eri maksuliiketoimeksiannosta toiseen. Tarkkuus sekä itsenäinen ja oma-aloitteinen lähestymistapa ovat myös etsimiämme piirteitä sinussa. Tämän lisäksi arvostamme periksiantamattomuutta ja halukkuutta kehittää itseäsi uusilla toimialoilla. Englannin kielen taito on tehtävässä edellytys, ruotsin kielen taito katsotaan puolestaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle 

Hyvän meiningin tiimiimme kuuluu 8–10 henkeä ja meitä yhdistää halu tukea toinen toisiamme sekä tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Olemme itseohjautuva tiimi eli pyöritämme tiimiläisten kesken arjen rutiinejamme.

Muutama sana OP Ryhmästä: visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Ann-Christine Moisander, Operations Lead. Ann-Christinen saat kiinni puhelimitse 21.9. klo 11–12 ja 22.9. klo 9–10 (p. 050 5370 551) tai sähköpostitse ann-christine.moisander(at)op.fi.

Haethan tehtävää sunnuntaihin 27.9.2020 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386730
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki