(Poistunut julkaisusta)

Maksuliiketoimihenkilö OP Asiakaspalveluille Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme  Maksuliiketoimihenkilöä määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalveluille Helsinkiin.
 
Työtehtäviin kuuluu OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden SEPA- ja ulkomaanmaksujen välityksiin ja selvittelyihin liittyvät Back Office -tehtävät.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä maksuliikepalveluiden syväosaajaksi. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin. Kaupallinen koulutus luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen. Aikaisemman kokemuksen maksuliikkeen tehtävistä katsomme eduksi. Odotamme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen tehtäväalueen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, erityisesti maksuliikenteen saralla.  Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä ja modernit työtilat Vallilassa tarjoavat mukavat puitteet työn tekemiseen. 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja määräaikainen, kokoaikainen (37,5 h/vko) vuokratyösuhde solmitaan 30.9.2019 asti. Hakuaika päättyy 17.2.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29848&jc=1

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. 

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, finanssialan taustatehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.