(Poistunut julkaisusta)

Maksuliiketoimihenkilö Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Haemme aktiivista ja oma-aloitteista Maksuliiketoimihenkilöä määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalveluille Helsinkiin.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden SEPA- ja ulkomaanmaksujen välityksiin ja selvittelyihin liittyvät Back Office -tehtävät.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä maksuliikepalveluiden syväosaajaksi. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Lisäksi odotamme:

- kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)
- kokemusta ja osaamista maksuliikkeestä
- oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
- paineensietokykyä
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Odotamme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen tehtäväalueen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, erityisesti maksuliikenteen saralla. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan 31.1.2019 asti. Hakuaika päättyy 25.5.2018, mutta teemme valintoja jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian

Tiedot

Haku päättyy: 25.5.2018
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhteen kesto: Määräaikainen, 31.1.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen 37,5h/vko
Työpaikan sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27935&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuot-tamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstö-vuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.