(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikepäällikkö / Maksuliikeasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haussa nyt Rahavirrat -ja Käyttöpääoma liiketoiminta-alueen cash Management ja leasing-asiakaspalveluun Helsinkiin yksi vakituiseen ja yksi elokuuhun 2020 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen

Maksuliikepäällikkö/maksuliikeasiantuntija

Tehtävässä hoidat vastuullesi nimettyjä asiakkuuksia aktiivisessa yhteistyössä muun asiakkuustiimin kanssa. Osallistut asiakkuuksien kehittämiseen, potentiaalin tunnistamiseen ja organisaatiorajat ylittävään vinkittämiseen.

Vastaat palvelukokonaisuuksien toimeenpanojen läpivientien suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Varmistat asiakastyytyväisyyden ja palvelun laadun toimeenpanon aikana, jälkeen ja jatkuvasti käytön aikana.

Neuvot ja ohjeistat asiakasta palvelujen käytössä sekä otat vastuun päivittäisasioinnin ongelmatilanteiden ratkaisemista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta maksuliikeprosessista ja asiakaspalvelusta sekä valmiutta laajentaa osaamistasi liiketoiminta-alueen muiden ratkaisujen osalta. Odotamme sinulta vastuualueen ohjeiden soveltamistaitoa ja rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Lisäksi toivomme sinun olevan aktiivinen, paineensietokykyinen ja pystyvän työskentelemään muuttuvassa ympäristössä. Toivomme sinulta myös rohkeutta ja hyvää positiivista asennetta työtehtäviin. Menestyt tehtävässä, mikäli osaat tunnistaa asiakkaan toivomuksia ja vastata niihin, kuitenkin ohjeistuksiamme ja menettelytapojamme seuraten.

Innostuitko tehtävästä? 

Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi OPn Uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 25.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Helin. Markon tavoitat sähköpostilla: marko.helin@op.fi.