(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikepäällikkö (2 paikkaa)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

OP Yrityspankki Oyj:n Yritysasiakkaat - liiketoiminta-alue kattaa yritysasiakkuuksien hoidon pääkaupunkiseudun pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista aina valtakunnallisiin suuriin yritys- ja instituutioasiakkuuksiin sekä Baltian yritysasiakkuuksiin asti.

Maksuliikepäällikkö

Haemme pääkaupunkiseudulle kahta maksuliikepäällikköä (toinen vakituinen ja toinen määräaikainen 31.10.2019 asti), jotka vastaavat OP Yrityspankin kotimaisten ja kansainvälisten maksuliikepalveluiden myynnistä sekä maksuliikeasiakkuuksien uusasiakashankinnasta. Asiakaskohderyhmänä on pääkaupunkiseudulla toimivat pk-yritykset.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakkaiden maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden myynnistä ja käyttöönotoista. Myyntitehtävien lisäksi vastaat asiakastarpeiden analysoinnista, markkinoinnista ja palveluiden ylläpidosta. Osallistut myös aktiivisesti uusasiakashankintaan osana OP yrityspankin asiakkuustiimiä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on jo tuntemusta Cash management -osa-alueelta ja mahdollisesti vahvaa kokemusta sekä näyttöjä yritysasiakassuhteiden menestyksekkäästä hoidosta. Toivommekin, että olet jo toiminut vastaavassa tehtävässä. Lisäksi yrityksen maksuliikenneprosessit sekä likviditeetin hallinnan ja sijoittamisen perusprosessit ovat sinulle jo tuttuja. Pystyt analysoimaan tehokkaasti yritysten toimintaa ja tunnuslukuja, sekä osaat soveltaa Cash Management -palveluihin liittyviä ohjeita toiminnassasi. Tärkeimpänä tekijänä pidämme kuitenkin motivaatioita ja kiinnostusta tehtävää kohtaan.

Ihmisenä olet myyntihenkinen, sosiaalinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja sekä tiimipelaaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastata heidän odotuksiinsa, mutta onnistut myös saamaan hyviä tuloksia. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja toimit tehokkaasti erilaisten vaatimusten ristituulissa. Positiivisesta asenteesta ja huumorintajusta on varmasti apua!

Pari faktaa meistä

Olemme kasvuhakuinen, energinen, iloinen ja kannustava porukka, jolla on asiakas aina mielessä. Haluamme auttaa asiakkaitamme liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa, olipa sitten kyse myynnin lisäämisestä, ostojen tehostamisesta tai riskien hallitsemisesta. Ammattilaisina ymmärrämme kumppanuuden merkityksen, oli sitten kyse ulkomaisesta tai kotimaisesta kumppanista. Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi useita vaihtoehtoisia ja mielenkiintoisia polkuja.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Voit hakea tehtävään 25.9.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen painikkeen kautta. 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Tuomo Suomalainen antaa mielellään lisätietoja ke 19.9 klo 14.00-16.00, puh 0505441051, (myös muina aikoina voi tavoitella) tai sähköpostitse tuomo.suomalainen@op.fi.