(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenteenhoitaja
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Asiakkaamme etsii nyt maksuliikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen,

Maksuliikenteenhoitajana vastaat maksuliikenteen ajantasaisesta käsittelystä ja kirjanpidon vientien oikeellisuudesta. Huolehdit aineistojen siirtämisestä kirjanpitoon sekä nimettyjen kirjanpidon tilien täsmäytyksestä. Halutessasi pääset myös kehittämään taloushallinnon toimintoja. Sisäinen ja sidosryhmäyhteistyö sekä asiakaspalvelu ovat olennainen osa työtäsi.

Talousosastollamme työskentelee noin 20 talousalan asiantuntijaa. Olemme osa kansainvälistä konsernia, joten työssäsi pääset käyttämään sekä suomen että englannin kieltä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

• taloushallinnon ja kirjanpidon tuntemusta sekä soveltuvaa koulutusta

• kokemusta taloushallinnon ja maksuliikennejärjestelmistä sekä Excelin käytöstä

• oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

• tehokkuutta ja tarkkuutta työtehtävien hoitamiseen aikataulussa ja säädöksiä noudattaen.

Toivomme, että olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Olet innokas myös kehittämään sekä itseäsi että työtäsi. Voit olla kokeneempi maksuliikenteenhoitaja tai vasta uraasi aloittava, innokas oppija.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme osaaja! Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.