(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenteenhoitaja, Intrum Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2019
Haemme asiakkaallemme Intrumille nyt taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan heidän tiimiään - olisitko sinä seuraava intrumlainen?

Maksuliikenteenhoitajana vastaat maksuliikenteen ajantasaisesta käsittelystä ja kirjanpidon vientien oikeellisuudesta. Huolehdit aineistojen siirtämisestä kirjanpitoon sekä nimettyjen kirjanpidon tilien täsmäytyksestä. Halutessasi pääset myös kehittämään taloushallinnon toimintoja. Sisäinen ja sidosryhmäyhteistyö sekä asiakaspalvelu ovat olennainen osa työtäsi.

Talousosastolla työskentelee noin 20 talousalan asiantuntijaa. Työskennelläsi Intrumilla olet osa kansainvälistä konsernia, joten työssäsi pääset käyttämään sekä suomen että englannin kieltä.

Toivomme, että olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Olet innokas myös kehittämään sekä itseäsi että työtäsi. Voit olla kokeneempi maksuliikenteenhoitaja tai vasta uraasi aloittava, innokas oppija.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme osaaja! Intrumilla työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autetaan toisiaan, kehitetään ja kehitytään, kohdataan haasteita rohkeasti sekä pidetään annetut lupaukset. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Intrumin viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.


Edellytämme sinulta

Taloushallinnon ja kirjanpidon tuntemusta sekä soveltuvaa koulutusta
Kokemusta taloushallinnon ja maksuliikennejärjestelmistä sekä Excelin käytöstä
Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
Tehokkuutta ja tarkkuutta työtehtävien hoitamiseen aikataulussa ja säädöksiä noudattaen.


Tarjoamme sinulle

kattavat työsuhde-edut
ergonomiset ja nykyaikaiset työvälineet
kattavan perehdytyksen
kannustavan ja asiantuntevan tiimin tuen
modernin ja viihtyisän työskentelytilan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si. Tehtävät täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian! Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi