(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenteen hoitaja
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Voisiko seuraava ura-askeleesi suunnata kohti kiinteistöalaa? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi taloushallinnon haasteita ja mahdollistavat menestymisen sekä osaamisen kehittämisen työssäsi? Sinulla olisi juuri nyt tilaisuus liittyvä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Katso, voisimmeko me olla vastaus urasuunnitelmiisi! 

Maksuliikenteen hoitajana työskentelet liiketoimintamme keskiössä

Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaamme sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et toimi meillä vain tukifunktiona muille, vaan osana päivittäistä ydinbisnestämme. Meillä pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia.

Meillä maksuliikenteen hoitajana sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että maksuliikenne toimii osana kirjanpidon kokonaisuutta. Teet tiivistä yhteistyötä kirjanpitäjien kanssa sekä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa. Yksin et työsi kanssa jää, vaan sinulla on tehtävässäsi kollega osaamistaan sinulle jakamassa.

Näin pääset alkuun

Ensimmäisinä työpäivinäsi pääset tutustumaan taloon ja uusiin työkavereihisi. Perehdytämme sinut heti työsuhteesi alussa käyttämiimme ohjelmiin ja prosesseihimme.

Lupauksemme sinulle

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme.

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat osaajat. Ympärilläsi on 65 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita.
  • Taloushallinto on meillä osa liiketoiminnan ydintä. Olemme mukana tuottamassa asiakkaillemme alan parhaita kiinteistöpalveluita.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu on tärkeää ja asiakkaiden aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia.

Näillä eväillä menestyt

Jotta onnistut tehtävässäsi, on sinulla jo kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta maksuliikenteen hoitamisesta.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky, asiakaspalvelualttius ja ratkaisujen löytämistaito ovat siis meillä valttia. Tehtäviisi kuuluu myös olla tarvittaessa yhteydessä pankkeihin. 

Tarkkuus on ensisijaisen tärkeää tehtävässä. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen käyttöä.

Miltä kuulosti? Haluatko tulla työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään vaan hae pikimmiten.