(Poistunut julkaisusta)

MAKSULIIKENTEEN HOITAJA, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
lmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Usean sadan asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Lähes kolmannes suomalaisista yrityksistä on asiakkaitamme ja eläkevastuiden katteena oleva sijoitusomaisuutemme on 46 miljardia euroa. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Meillä on hyvä syke ja vahva etunoja!

 

Haemme Ilmarisen Vakuutukset ja vakuutusmaksu -osastolle

MAKSULIIKENTEEN HOITAJAA

n. 3kk kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vakuutukset ja vakuutusmaksu -osastolla palvelemme yritys-, yrittäjä- ja henkilöasiakkaita heidän vakuutusasioissaan. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti sähköisiä kanavia hyödyntäen ja lisäksi pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Maksuliikenteen hoitajana huolehdit mm. työeläkevakuutusmaksuihin liittyvistä rahapalautuksista sekä muista vakuutusmaksureskontrien hoitoon liittyvistä tehtävistä. Olet avainroolissa tehokkaan ja asiakaslähtöisen reskontraprosessin ylläpitämisessä.

Mitä odotamme?

Maksuliikenteen hoitajan tehtävässä onnistuminen edellyttää aitoa kiinnostusta erilaisiin maksuliikenteen ja reskontranhoidon tehtäviin. Aiempi rahaliikenteeseen tai laskutukseen liittyvä kokemus katsotaan merkittäväksi eduksi. Työotteesi on joustava erilaisissa muutostilanteissa ja olet halukas oppimaan uutta jatkossakin. Tehtävässä vaaditaan lisäksi erityistä huolellisuutta ja numerotarkkuutta. Siedät rutiininomaisia töitä, mutta otat rohkeasti vastaan myös vaativampia tehtäviä.

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on vaihteleva ja mielekäs työ sekä hyväksi koettu perehdytys. Maksuliikenteen tehtävät ovat monipuolisia ja vastuullista. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävän palkkaus on vakuutusalan työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian ja haku päättyy heti oikean henkilön löydyttyä. Manpower toimii tässä työsuhteessa työnantajana. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.