(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenteen erityisasiantuntija
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Maksuliikenneyksikkö vastaa Veikkauksen maksu- ja rahaliikenneprosessien toimivuudesta, kehittämisestä ja luotettavuudesta, pääkassapalveluista sekä yhtiön likviditeetin- ja sijoitussalkun hallinnasta. Maksuliikenne tarjoaa asiantuntijaosaamista liiketoiminnalle kentän rahaliikenteeseen, pelien maksamiseen ja voitonmaksuun liittyvissä asioissa. Yksikön asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä finanssisektorin ja FinTech-yritysten kanssa.

Haemme yksikköömme

MAKSULIIKENTEEN ERITYISASIANTUNTIJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Tehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia maksamisen ja maksuliikenteen asiantuntijatehtäviä. Olet mukana kehittämässä maksuliikenneprosesseja sekä uusia maksutapoja Veikkauksen peleihin. Osallistut pelitili- ja myyntireskontrien päivittäiseen operatiiviseen toimintaan sekä tuotannon ongelmien selvittämiseen. Työssäsi pääset vastaamaan kehitysprojekteista ja kentän ohjeistuksesta. Seuraat aktiivisesti maksamisen toimintaympäristön ja maksutapamarkkinan kehitystä ja osallistut toimittaja- ja sidosryhmäyhteistyöhön.    

Edellytämme Sinulta osaamista ja halua osallistua sekä operatiiviseen toimintaan että toimintatapojen kehittämiseen. Omaat kokemusta tietojärjestelmien ja työskentelytapojen uudistamisesta. Ajattelet asiakaslähtöisesti. Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito sekä suomeksi että englanniksi ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Vahvan asiantuntemuksesi ansiosta pystyt osallistumaan myös teoreettiseen keskusteluun. Olet aloitteellinen ja aktiivinen, työskentelet itsenäisesti, tehokkaasti ja systemaattisesti. Sinulla on 3-5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus ja kaupallinen tai tekninen tutkinto.

Toivomme Sinulta monipuolisia projektityöskentely- ja projektinhallintataitoja sekä kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä. Tuotetuntemus Veikkauksen peleistä ja kokemus SAP-toiminnanohjausympäristöstä, raha- ja maksuliikenneliikennejärjestelmistä ja niiden kehityksestä katsotaan Sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan asiantuntijatehtävän sekä osaavan työyhteisön tuen. Olet näköalapaikalla suomalaisen maksamisen toimintaympäristön kehittämisessä yhdessä palveluntarjoajien ja pankkisektorin kanssa. Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Tiedusteluihisi vastaa maksuliikennepäällikkö Hanna Rajatora hanna.rajatora@veikkaus.fi tai 14.2.2018 klo 12-14 puh. 040 533 6809.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 25.2.2018 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus nuhteettomuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.