(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenteen asiantuntija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haemme nyt taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan tiimiämme – olisitko sinä seuraava intrumlainen?

Maksuliikenteen asiantuntijana vastaat maksuliikenteen ajantasaisesta käsittelystä ja kirjanpidon vientien oikeellisuudesta. Huolehdit aineistojen siirtämisestä kirjanpitoon sekä nimettyjen kirjanpidon tilien täsmäytyksestä. Pääset myös omalta osaltasi kehittämään taloushallinnon toimintoja ja taustastasi riippuen tehtävässä on mahdollisuus osallistua mm. järjestelmien kehittämisprojekteihin.

Talousosastomme koostuu neljästä tiimistä ja yhteensä osastolla työskentelee noin 20 talousalan asiantuntijaa. Maksuliikenteen asiantuntijana tulet toimimaan talousosastomme Maksuliikenne –tiimissä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, joten työssäsi pääset käyttämään sekä suomen että englannin kieltä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • vankkaa taloushallinnon ja kirjanpidon tuntemusta sekä tradenomin/merkonomin koulutusta
  • kokemusta taloushallinnon ja maksuliikennejärjestelmistä sekä Excelin käytöstä
  • kokemusta käytännön yhteistyöstä pankkien kanssa

Toivomme, että olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Olet innokas myös kehittämään sekä itseäsi että työtäsi, ja niin oma-aloitteisuus, huolellisuus kuin tehokkuuskin ovat sinulle ominaisia piirteitä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme osaaja! Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Käy katsomassa lisätietoja meistä osoitteessa www.intrum.fi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.9.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Hanna Sormunen, p. 0400 496 476. Tavoitat hänet parhaiten ke 5.9. klo 13-14, ke 12.9. klo 10-11 tai to 20.9. klo 14-15.