(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikennevastaava
Sanoma Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Etsimme hoitovapaan sijaisuuden ajaksi maksuliikennevastaavaa Sanoman rahoitustiimiin. Työpisteesi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin keskustassa. Kyseessä on määräaikainen tehtävä vuoden 2018 loppuun asti. Toivoisimme sinun aloittavan viimeistään kesäkuun alussa.

Ensisijaisena tehtävänäsi on konsernin emoyhtiön kirjanpito ja keskitetyn maksuliikenteen päivittäinen hoito kuten tiliotteiden käsittely ja kirjanpitoviennit, tilien täsmäytykset sekä maksatusprosessin valvonta, maksuaineistojen käsittely ja lähetys pankkeihin. Vastaat konsernin keskitetystä maksatusprosessista yhteistyössä talouden palvelukeskuksen kanssa, ja olet päivittäin yhteydessä yksiköihimme Suomessa ja Euroopassa sekä Intiassa toimivaan palvelun tarjoajaan. Näiden päivittäisten rutiinien lisäksi osallistut tarvittaessa myös muihin rahoitusosaston töihin kuten likviditeetin hallintaan ja back office -toimintoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta kirjanpidosta tai vastaavia opintoja
  • hyvä SAP-tuntemus on eduksi (FICO, IHC)
  • tarkkuutta sekä rutiinien täsmällistä ja tehokasta hallintaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Voit olla talouden alan opintojesi lopussa tai työurasi alussa, tai olet työskennellyt jo pidemmän aikaa esimerkiksi kirjanpidon parissa.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän osana konsernin viiden henkilön rahoitustiimiä. Rahoitustiimi on osa Sanoman talousyksikköä ja hoitaa koko konsernin maksuliikennettä keskitetysti Helsingistä käsin. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen. Samalla pääset tutustumaan ison konsernin rahoitustiimin toimintaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin rahoituspäällikkö Laura Hänninen, puh. 040 630 7426, arkisin klo 15 -16.00.