(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikenneasiantuntija
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme kirjanpitoa ja reskontraa tuntevaa

MAKSULIIKENNEASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen tehtävään vuoden 2019 lopulle. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus.

Etsimme uutta jäsentä parinkymmenen hengen laskutus- ja perintätiimimme! Tiimin keskeisiä tehtäviä ovat vakuutusmaksureskontran ja laskutuksen varmistaminen sekä osakirjanpidon ja siihen liittyvän tilinpäätöksen hoitaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, josta voimme taustasi huomioiden muotoilla sopivan haasteellisen juuri sinulle. Pääset töihin voimakkaasti kehittyvään ja eteenpäin katsovaan organisaatioon. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Ilmarisesta työnantajana voit lukea lisää täältä: www.ilmarinen.fi/ilmarinen/toihin/.

Maksuliikenneasiantuntijana vastuullesi kuuluu mm. vakuutusmaksureskontran hoitoon liittyviä rutiinitehtäviä (mm. kirjaukset, palautukset, selvitykset) ja osakirjanpidon täsmäytystä. Lisäksi vastaat tilinpäätösraportoinnista sekä tietojen välittämisestä kirjanpitoon. Taustastasi riippuen sinun on myös mahdollista osallistua erilaisiin kehitystehtäviin.

Tehtävänkuvasi tulee sisältämään niin tuotanto- kuin asiantuntijatöitäkin: vastuualueita tullaan painottamaan kokemuksesi ja motivaatiosi pohjalta. Sen vuoksi voit olla kokeneempi asiantuntija tai muutamia vuosia vastaavan kaltaista kokemusta kerryttänyt osaaja – tehtävää muotoilemalla löydämme sinulle takuulla sopivantasoisia haasteita.

Odotamme tulevalta maksuliikenneasiantuntijalta ja tiimimme jäseneltä

  • mahdollisimman monipuolista kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä (reskontranhoito, täsmäyttäminen, rahaliikenne, laskutus)
  • ymmärrystä kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
  • numerotarkkuutta ja loogista päättelykykyä
  • asiantuntijamaista, kehittävää ja ratkaisukeskeistä asennetta työhön sekä kykyä nähdä omien työtehtävien rajojen yli
  • järjestelmäorientoituneisuutta
  • kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten yhteistyökumppaneiden ja kollegoiden kanssa

Jos jokin jäi askarruttamaan, annamme mielellämme lisätietoja. Laskutus- ja perintäpäällikön Janne Tammen (p. 050 302 9777) tavoitat pe 21.9. klo 13–14. Rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Milla Kansonen (p. 020 710 1282) on parhaiten tavoitettavissa ma 17.9. klo 10-11 ja ti 25.9. klo 9-10.

Odotamme hakemustasi viimeistään 30.9. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuajalla, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian osoitteessa www.psycon.com/jobs.