Maksuliikeneuvoja Back Office -tehtäviin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Maksuliikeneuvojaa yritysasiakkaiden Back Office -tehtäviin

Tehtävä koostuu yritysasiakkaiden maksuliikkeen taustatehtävistä. Tehtävänä voi olla mm. monipuolisesti yritysasiakkaiden sopimusten tekoon ja maksujen välitytykseen liittyviä tehtäviä sekä negatiivisen koron laskemista. Toimessa hyödynnetään myös robotiikkaa, tehtävien suorittamisessa.Tehtävät edellyttävät suurta tarkkuutta ja paineensietokykyä, sillä tehtävät tehdään tiukoissa aikavaateissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian! Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä.

Haku päättyy: 17.2.2019
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: määräaikainen 31.12.2019 asti
Työaika: 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Helsinki
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29737&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225449
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki