Maksuliikeasiantuntija/maksuliikepäällikkö
OP Keski-Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueemme johtavia pankkeja. Omistaja-asiakaspalveluyksikkömme lisäksi meillä on Keski-Suomessa 9 toimipistettä sekä käytössä OP:n kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.  
 
Haemme nyt Jyväskylään yrityspankkiimme maksuliikeasiantuntijaa tai maksuliikepäällikköä

 

Maksuliikeasiantuntija/maksuliikepäällikkö, OP Keski-Suomi

Työskentelet OP Keski-Suomessa yritysasiakkaiden parissa. Tehtävässäsi vastaat nimettyjen yritysasiakkaiden maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden myynnistä ja käyttöönotosta. Myyntitehtävien lisäksi huolehdit, että asiakkaillasi on käytössä hänen tarpeisiinsa sopivat maksuliikepalvelut ja laadukkaat kokonaisratkaisut. Toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja samalla ylläpidät sekä kehität pankin maksuliikeosaamista.

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä alamme halutuimman työnantajan palveluksessa? 
Me olemme hyvin monimuotoinen joukko alamme kovia osaajia. Olemme hyvin ylpeitä siitä, miten olemme menestyneet, ja mitä yhdessä saavuttaneet. Olemme asiakkaidemme omistama, seutumme johtava pankki. Meillä on laajat yhteistyöverkostot toimialueellamme. Eri mittareilla mitattuna olemme myös yksi menestyneimmistä Osuuspankeista. Tulet siis osaksi voittavaa joukkuetta! Meillä tulet tekemään eettistä myyntityötä, jolloin työsi keskiössä on erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ratkaisukeskeisesti ja kuunnellen.
  
Tämä on sinun tilaisuutesi tulla kanssamme jatkamaan OP Keski-Suomen menestystarinaa. 
 
Odotamme sinulta  
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä tuntemus yritysten maksuliikkeestä sekä näkemystä digitaalisesta maksamisesta ja sähköisestä kaupankäynnistä. Tunnet myös ulkomaan maksuliikenteen sekä konsernitilien palveluratkaisut. Olet myyntihenkinen, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja rakentaa niihin ratkaisuja moniulotteisesti. Uskallat tarttua uusiin haasteisiin, kehität toimintaasi ja pystyt innostamaan myös muita. Tehtäviisi kuuluu myös pankin henkilökunnan kouluttaminen ja tiedottaminen maksuliikeasioissa.

 

Tunnistatko tästä itsesi?
Istut joukkoomme loistavasti, jos sinulla on halu onnistua työssäsi ja polte auttaa asiakkaita toteuttamaan haaveitaan turvallisesti. Toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat organisoida omaa työskentelyäsi ja ymmärrät henkilökohtaisten sekä yhteisten tavoitteiden merkityksen työmme ohjaajana. Haluat myös oppia uutta sekä auttaa työkaveria vierelläsi. 
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi sekä työyhteisön tuen. Tavoitteesi tulevat olemaan selkeitä, henkilökohtaisia sekä haasteellisia. Luonnollisesti saat käyttöösi myös OP:n mainiot työsuhde-edut.
 
Miltä vaikutti? Tulisitko työkaveriksemme Jyväskylään?
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, pankinjohtajamme Juhana Jacksén juttelee mielellään kanssasi lisää puh. 040 705 2579, varmimmin maanantaina 17.1. klo 13-14:30 tai perjantaina 28.1. klo 13-14:30.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet  
Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut heti, myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 3.2.2022. Rekrytointiprosessimme etenee jo hakuajan kuluessa, joten älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään. 
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä hänelle tehdään huumausainetesti ja terveyskysely.  
  
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550450
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä