(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikeasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

MAKSULIIKEASIANTUNTIJA, HELSINKI

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti  uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Helsinkiin OP Yrityspankin Rahavirrat ja käyttöpääoma –heimoon Maksuliikeasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

 

Maksuliikeasiantuntijana vastaat nimetyn asiakassalkun maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden (Cash Management-liiketoiminto) asiakaspalvelusta ja palveluiden tuottamisesta vaativille yritysasiakkaille. Osallistut asiakastapaamisiin muiden asiakkuustiimin jäsenten kanssa ja kontaktoit itsenäisesti asiakkaiden tärkeimpiä yhteyshenkilöitä. Pääset osallistumaan myös asiakkuuksien kehittämiseen, potentiaalin tunnistamiseen sekä laadukkaiden materiaalien kehittämiseen ja tuottamiseen asiakastapaamisiin.

 

Maksuliikeasiantuntijana lisäksi neuvot ja ohjeistat asiakasta palveluiden käytössä, huolehdit päivittäisasioinnin ongelmatilanteiden ratkaisemisesta sekä varmistat erinomaisen asiakaspalvelun laadun koko palveluketjun osalta. Vastaat palvelukokonaisuuksien toimeenpanojen suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Tuotat erinomaista asiakaskokemusta.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on erittäin hyvä Cash Management -alueen tuotteiden ja palvelujen asiantuntemus sekä taitoa tapahtumien ja asiakasdatan analysoimiseen. Sinulta odotetaan hyvää ymmärrystä työtehtävistä ja alueen sovelluksista myös ongelmatilanteiden selvittämisessä.

 

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja aktiivinen. Kykenet suunnitelmalliseen ja vastuulliseen työhön, sekä viet asiat aina loppuun asti. Omaat hyvän paineensietokyvyn, nautit ongelmien ratkaisuista ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Asiakaspalveluhenkisyytesi on huippuluokkaa, samoin kuin vuorovaikutustaitosi.

 

Tehtävässä edellytetään:

  • Erittäin hyvä Cash management -alueen tuotteiden ja palvelujen tuntemus
  • Aikaisempaa työkokemusta haastavien Cash management –asiakkaiden hoidosta
  • Alempi korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haastavien yritys- ja instituutioasiakkaiden parissa vahvasti kehittyvällä ja uudistuvalla alueella. Työkenttäsi on verrattain laaja ja monipuolinen, ja työskentelet tärkeässä asiantuntijaroolissa osana asiakkuustiimiä. Saat rinnallesi ammattitaitoisen ja itseohjautuvan tiimin, joten sparrailukumppanit ovat lähelläsi.

 

Olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ketterän kehittämisen hengen mukaisesti pääset vaikuttamaan tiimisi toimintamalleihin sekä rakentamaan omaa rooliasi suuntaan, joka tukee omaa kehittymistäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lisäksi pääset luonnollisesti nauttimaan OP:n kilpailukykyisistä henkilöstöeduista sekä suuren talon tarjoamista monipuolisista etenemismahdollisuuksista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävään 16.8.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi CV:ineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa 10.8. lähtien Antti Niemelä p. 050 523 9042 tai antti.niemela(a)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.