(Poistunut julkaisusta)

MAKSULIIKEASIANTUNTIJA
Uudenmaan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. 


Haemme Yritysasiakaspalvelut -tiimiin

MAKSULIIKEASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen yritysasiakkaiden maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden myynnistä ja käyttöönotoista. Myyntitehtävien lisäksi huolehdit, että asiakkaallasi on hänen tarpeisiinsa sopivat maksuliikepalvelut myös tulevaisuudessa. Rakennat asiakkaalle laadukkaita kokonaisratkaisuja aktiivisena osana asiakkuustiimiä. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua pankin toimialueella.

Sinulla on hyvä tuntemus yritysten maksuliikkeestä. Olet myyntihenkinen, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastata heidän odotuksiinsa. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja toimit tehokkaasti erilaisissa tilanteissa. Asiakkuustiimityöskentely on sinulle mieluisaa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on halu kehittää ja syventää omaa osaamistasi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä myyntijohtaja Anna Huhtaan. Annan tavoitat parhaiten puh. +358 10 25 45496 tai sähköpostitse: anna.huhta@op.fi.

Hae tehtävään 2.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.