(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikeasiantuntija
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

MAKSULIIKEASIANTUNTIJA

 

POP PANKKI –RYHMÄ,

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Bonum Pankki Oyj on POP Pankkiliitto osk:n omistama luottolaitos. Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury -palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki, joka tuottaa POP Pankeille niiden tarvitsemat palvelut.

 

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Espoon Leppävaaraan Back Officeen maksuliikeasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan monipuolisia maksujenvälitykseen ja Treasuryn Back Officeen kuuluvia tehtäviä. Määräaikaisuus on vanhempainvapaan lomitus ja jatkuu 31.12.2020 asti.

 

Hoidettavat tehtävät ovat mm. POP Pankkien maksujenvälitykseen (SEPA-, POPS-, Target2-maksut ja ulkomaanmaksut sekä korttimaksut) liittyvät tehtävät ja selvittelyt sekä Treasuryn tekemien arvopaperi- ja rahamarkkinakauppojen selvitys.

 

Toivomme sinulta kokemusta maksujenvälityksestä. Kykenet kommunikoimaan englannin kielellä sujuvasti. Kokemus arvopaperikauppojen selvittelystä ja pankkityöstä lasketaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja vauhdilla kehittyvässä pankkiryhmässä
  • asiantuntevan, innostuvan ja erittäin ketterästi työskentelevän tiimin
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

 

Toimitilat ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Hakuaikaa on 5.12.2019 asti, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian haku linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Back Office Manager Olli Salminen 050 369 7986 tai olli.salminen@poppankki.fi.