(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikeasiantuntija
Keski-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

OP Keski-Suomi on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka toimialueella asuu noin 80 prosenttia Keski-Suomen 275 521 asukkaasta. Pankin omistaja-asiakasmäärä on 76 480. Olemme markkinajohtaja omalla toimialueellamme ja kasvumme on vahvaa. Pankin tulos on kunnossa ja riskit hallinnassa. Palvelemme asiakkaitamme noin 170 finanssiammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Haemme OP Keski-Suomen yrityspankkiin

Maksuliikeasiantuntijaa

työskentelemään OP Keski-Suomen yritysasiakkaiden parissa. Tehtävässäsi vastaat nimettyjen yritysasiakkaiden maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden myynnistä ja käyttöönotosta. Myyntitehtävien lisäksi huolehdit, että asiakkaillasi on käytössä hänen tarpeisiinsa sopivat maksuliikepalvelut ja laadukkaat kokonaisratkaisut. Toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja samalla ylläpidät sekä kehität pankin maksuliikeosaamista.

Sinulla on hyvä tuntemus yritysten maksuliikkeestä sekä näkemystä digitaalisesta maksamisesta ja sähköisestä kaupankäynnistä. Tunnet myös ulkomaan maksuliikenteen sekä konsernitilien palveluratkaisut. Olet myyntihenkinen, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja rakentaa niihin ratkaisuja moniulotteisesti. Uskallat tarttua uusiin haasteisiin, kehität toimintaasi ja pystyt innostamaan myös muita. Tehtäviisi kuuluu myös pankin henkilökunnan kouluttaminen ja tiedottaminen maksuliikeasioissa.

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä valmentajan ja innovatiivisen työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrityspalvelujohtaja Juha Uusijoki juha.uusijoki@op.fi tai puhelimitse 0500 641 878.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 15.11.2019 mennessä op-careers.fi.