(Poistunut julkaisusta)

Maksuliikeasiantuntija
Suomenselän Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

OP Suomenselkä on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki. Toimialueemme kattaa Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen, Pyhäjärven ja Reisjärven kasvualueet. Pankillamme on n. 28200 asiakasta, omistaja-asiakkaita n. 16 200 ja asiakasliiketoimintaa lähes 1,1 miljardia euroa. Kehitämme toimintaamme omistaja-asiakkaidemme ja asiakkaidemme eduksi. 1.11 pankkimme konttoreiden joukkoon liittyy myös OP Kannus.

Haemme 

Maksuliikeasiantuntijaa

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen yritysasiakkaiden maksuliike- ja kassanhallintapalveluiden myynnistä ja käyttöönotosta. Myyntitehtävien lisäksi huolehdit, että asiakkaillasi on käytössä hänen tarpeisiinsa sopivat maksuliikepalvelut ja laadukkaat kokonaisratkaisut.

Sinulla on hyvä tuntemus yritysten maksuliikkeestä. Olet myyntihenkinen, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastata heidän odotuksiin. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja toimit tehokkaasti erilaisissa tilanteissa. Tiimityöskentely on sinulle mieluisaa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja halu kehittää ja syventää omaa osaamistasi. Tehtäviisi kuuluu myös pankin henkilökunnan kouluttaminen ja tiedottaminen maksuliikeasioissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua pankin toimialueella

Lisätietoa tehtävästä antaa tiistaina 10.9. klo 9.30 – 16 ja perjantaina 13.9. klo 9.30-13 pankinjohtaja Kari Savela puh. 040 752 8531.

Lähetä hakemuksesi liitteineen 20.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kari.savela@ op.fi. Kerro motivaatiosta, osaamisesta sekä esitä myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.