Maksuasiantuntija
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Haemme maksuasiantuntijaa eläkemaksupalveluihin

Eläkemaksupalveluissa maksamme 350 000 asiakkaan eläkkeet kuukausittain ja uusia eläkkeitä joka päivä. Hoidamme eläkkeisiin liittyvän veron ennakonpidätyksen ja muut pidätykset. Asiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköpostilla on tärkeä osa työtämme. Palvelemme asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi. Teemme työtä yhteistyössä kahden reilun kymmenen hengen tiimin kanssa. Osastomme on tiiviisti mukana maksujärjestelmän uudistamiseen tähtäävässä projektissa.

Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä eläkkeiden maksamisen sekä siihen liittyvän asiakaspalvelun parissa. On tärkeää, että osaat priorisoida tehtäviä, saat tuloksia aikaan tiivistahtisessa työssä ja innostut asiakaspalvelusta. Eduksi on tarkka työskentelyote sekä kiinnostus työskennellä numeroiden parissa.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa helmikuun 2022 alussa ja kestää noin vuoden.

Odotamme sinulta

  • oma-aloitteista, myönteistä ja palveluhenkistä työskentelyotetta
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • vahvaa ruotsin tai englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista asiakaspalvelussa niin sähköpostitse kuin puhelimitse
  • soveltuvaa kaupallista tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • aiempi kokemus maksamiseen liittyvistä tehtävistä on eduksi

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, yhdessä ja joustavasti

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä maksamisen asiantuntijana. Saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen työllesi.

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää johtamista ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena.

Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Työtä voit tehdä toimistollamme tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Meillä tehdään työtä ilolla ja intohimolla! Tiesitkö muuten, että Varma on esteetön työpaikka? Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Me varmalaiset - Työelämän supersankarit (Youtube).

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoja saat maksukäsittelypäällikkö Mikko Metsäruusilta puh. 050 311 5064 tai eläkepalvelujohtaja Voppe Salokarilta puh. 040 736 6254.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 10.12.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot