Maksuasiantuntija
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme maksuasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen eläkemaksupalveluihin

Eläkemaksupalveluissa maksamme 350 000 asiakkaan eläkkeet kuukausittain ja uusia eläkkeitä joka päivä. Hoidamme eläkkeisiin liittyvän veron ennakonpidätyksen ja muut pidätykset. Asiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköpostilla on tärkeä osa työtämme. Meillä työskentelee yhteensä 30 asiantuntijaa. Osastomme on tiiviisti mukana maksujärjestelmän uudistamiseen tähtäävässä projektissa ja tarvitsemmekin projektin ajaksi lisävahvistusta tiimiimme.

Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä eläkemaksurekisterin ylläpidon sekä asiakaspalvelun parissa. Tehtävässä onnistumiseksi on tärkeää, että innostut asiakaspalvelusta, osaat priorisoida tehtäviä ja saat tuloksia aikaan tiivistahtisessa työssä. Eduksi on tarkka työskentelyote sekä kiinnostus työskennellä numeroiden parissa.  

Tehtävä on määräaikainen maksujärjestelmäprojektin ajan 28.2.2023 asti.

Odotamme sinulta

  • kaupallista tutkintoa esim. merkonomi tai vastaava
  • vahvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista asiakaspalvelutilanteissa
  • palveluhenkisyyttä ja myönteistä asennetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavassa työympäristössä, mielenkiintoiset työtehtävät sekä osaavat työkaverit.  Työympäristömme Varmassa on innostava, kannustava ja kehittyvä. Työtä voit tehdä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Me varmalaiset - Työelämän supersankarit (YouTube). Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoja saat klo 9 - 16.00 maksukäsittelypäällikkö Minna Kaaretsalolta, puh. 050 311 0756.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.6.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot