(Poistunut julkaisusta)

Maksuasiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme eläkemaksupalveluihin asiakaspalvelusta innostunutta henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi vastaat eläkkeiden maksurekisterin asiakastietojen ylläpidosta ja palvelet asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.  Olet etsimämme henkilö, jos innostut asiakaspalvelusta, osaat priorisoida tehtäviä, olet tarkka numeroissa ja suhtaudut positiivisesti työhösi.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää 28.2.2021 asti.

Eläkemaksupalveluissa maksamme 340 000 asiakkaan eläkkeet kuukausittain ja käsittelemme uusia eläkkeitä joka päivä. Hoidamme eläkkeisiin liittyvän veron ennakonpidätyksen ja muut pidätykset. Töitä teemme kahdessa reilun kymmenen hengen tiimissä. Meillä eläkepalveluissa asiakkaiden palvelu puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla on intohimomme ja tarjoammekin tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Odotamme sinulta

• soveltuvaa tutkintoa, esim. merkonomi tai tradenomi
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
• positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
• valmiutta palvella asiakkaita myös ruotsiksi

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät asiantuntijatiimissä, viihtyisän työympäristön, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön tuen. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 20.10. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Maksukäsittelypäällikkö Mikko Metsäruusi puh. 050 311 5064 antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ti 8.10 klo 15-16, pe 11.10 klo 12-15 ja ti 15.10. klo 14-16.

Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso uusi videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.