(Poistunut julkaisusta)

Maksatuskäsittelijä
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Valtiokonttori tarvitsee nyt osaamisprofiileiltaan erilaisia osaajia tuottamaan uutta yritysten kustannustuen maksatuksen palvelua. Ovatko numerot ja laskeminen vahvuutesi tai erilaiset yritysten tunnusluvut jo valmiiksi tiedossasi? Vai pystytkö käsittelemään nopealla tahdilla saamaasi tietoa eteenpäin? Ehkä vahvuutesi on asiakaspalvelussa ja saat selvitettyä
kokonaisuuksia niin suullisesti kuin kirjallisestikin? Koetko, että juuri sinä pystyisit tukemaan Valtiokonttoria, kun autetaan yrityksiä koronan aiheuttamien haasteiden taklaamisessa? Etsimme useita maksatuskäsittelijöitä Valtiokonttorin Kansalaispalveluihin perustettavaan uuteen yritysten kustannustuenyksikköön. Tehtävät ovat monipuolisia ja räätälöidään valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella.
Tehtävät ovat määräaikaisia noin 3 kuukauden mittaisia tehtäviä ja mahdolliset jatkoajat tehtävissä selviävät projektin edetessä.

Maksatuskäsittelijänä tehtävänäsi on käsitellä yrittäjien ja yritysten kustannustukihakemuksia Valtiokonttorin sähköisessä ympäristössä. Lisäksi tuet hakijoita hakemuksen tekoon liittyvissä kysymyksissä ja vastaat muihin tiedusteluihin, niin puhelimitse kuin erilaisissa kirjallisissa kanavissa kuten chatissä tai sähköpostilla. Käsittelijänä toimit kiireellisessä
toimintaympäristössä ja teet tarkkaa ja yksityiskohtaista käsittelytyötä.

Tässä tehtävässä pääset tekemään palvelua, jolla on todellista yhteiskunnallista merkitystä. Lisäksi saat itsellesi arvokasta kokemusta hektisestä toimintaympäristöstä ja valtiosta työympäristönä. Työt tehdään pääosin etätöinä ja tukena sinulla on niin kokeneita valtiokonttorilaisia kuin kokonaan uusia kollegoita.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta motivoitunutta ja innostunutta asennetta asiakaspalveluun ja halua palvella asiakkaita ja valmiutta tehdä rutiininomaisia ja ohjeistettuja käsittelytehtäviä itsenäisesti. Vuorovaikutustaitosi loistavat myös etätyöskentelyssä ja sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä kiireisessäkin työympäristössä ja pystyt tavoitteen mukaiseen työskentelyyn. Olet aktiivinen tiedonkäsittelijä, sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja pystyt nopeasti omaksumaan uusien järjestelmien käytön.

Eduksi katsotaan kokemus erilaisista korvauskäsittelyn tehtävistä. Lisäksi hyötyä on kokemuksestasi valtion tehtävistä, päätöksenteosta ja tietotaidoista liittyen yritysten talouslukuihin. Arvostamme englannin ja erityisesti ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   14.12.2020 Tehtävän aloituspäivä sovitaan 14.12.2020

Määräaikainen, päättyy:   15.3.2021 Hankkeen työt

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   28.10.2020 16:15

ID:   28-1006-2020

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtiokonttorin kirjaamo
Sörnäisten rantatie 13, PL 14
00054 Valtiokonttori

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävässä on sopimuspalkka, joka asettuu valittavan henkilön tehtävän sekä osaamisen ja kokemuksen perusteella 2100€-2600€ välille.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   25

Lisätietoja tehtävästä

Mari Selviranta

Palvelupäällikkö

+358 295 502 015

mari.selviranta@valtiokonttori.fi

Toimipiste

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävän koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden pituudesta. Tehtävään valittavilta hakijoilta teetetään luottotietojen tarkistus tehtävän luonteen vuoksi.

http://www.valtiokonttori.fi