(Poistunut julkaisusta)

Maksamisen kehityspäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

MAKSAMISEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Haemme maksamisen tiimiimme kehityspäällikköä vastaamaan osaltaan Säästöpankkiryhmän maksuliiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Huolehdit siitä, että maksamisen palvelumme ja -prosessimme ovat kilpailukykyisiä, tehokkaita ja vastaavat asiakkaidemme ja asiakaspankkiemme tarpeita. Toimit erilaisissa Säästöpankkiryhmän laajuisissa hankkeissa vetäjänä ja oman alueesi asiantuntijana edistäen maksuliiketoimintamme jatkuvaa kehittämistä. Toimit avainroolissa peruspankkijärjestelmämme uudistamisen hankkeessa.

Kehityspäällikkönä toimit merkittävässä ja itsenäisessä roolissa vieden maksuliiketoimintaa eteenpäin laajalla skaalalla: vastaat markkinaseurannasta, strategisesta kehittämisestä sekä tuotteiden, palveluiden ja prosessien muotoilusta. Teet uusia avauksia ja olet mukana määrittämässä Säästöpankkiryhmän maksuliiketoiminnan kehittämisen linjoja ja suuntaa.

Olet olennainen osa innokasta ja kehitysmyönteistä tiimiämme, joka koostuu erilaisista maksuliiketoiminnan ammattilaisista. Olemme tiivis ja aikaansaava porukka, joka innostuu monisäikeisestä työympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista sekä yhdessä tekemisestä. Oman tiimin lisäksi teet yhteistyötä laajasti koko Säästöpankkiryhmän asiantuntijoiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kehittämisorientoituneisuutta, maksamisen nykytilan ja kehityssuuntien tuntemusta sekä peruspankkijärjestelmien toimintalogiikan ymmärrystä. Ymmärrät mitä markkinoilla tapahtuu ja kykenet soveltamaan tietoasi Säästöpankkiryhmän strategisten linjausten mukaisesti. Samalla kehität ja tuot proaktiivisesti uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Toimialan ja markkinan lisäksi tunnet maksuliikeprosessin peruskäytännöt.

Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on kaupallinen korkeakoulututkinto, kokemusta kehittämistehtävistä sekä vankka tausta finanssisektorilta. Pankkitausta, pankkien välisen maksuliikenteen ja SEPA-maksujen tunteminen on vahva etu. Tunnet peruspankkijärjestelmiä ja niiden lainalaisuuksia sekä toimialan tämänhetkiset ja tulevaisuuden tarpeet.

Toivomme sinun motivoituvan laaja-alaisesta tehtäväkentästä ja muuttuvasta työympäristöstä. Huolimatta mahdollisesti jo vankastakin kokemuksestasi tahdot edelleen oppia työssäsi. Lisäksi odotamme sinulta kykyä sekä halua hallita ja kehittää omaa vastuualuettasi. Toimintamme perustuu vahvaan yhdessä tekemisen kulttuuriin, joten itsenäisen vastuualueen vastapainona työsi tukena on laaja-alainen asiantuntijajoukkomme. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoivalta esimieheltä Henrik Niemeltä (050 557 0766) 19.5. klo 10-11 välisenä aikana.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.5.2020 mennessä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f007b76b

Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.   

Tervetuloa rakentamaan kotimaista ja Suomen asiakaslähtöisintä pankkia!

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana