(Poistunut julkaisusta)

Maksamisen kehityspäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kasvumme jatkuu, ja tarvitsemme uusia osaajia kotimaiseen ja Suomen asiakaslähtöisimpään pankkiin. Nyt haemmekin maksamisen ja päivittäisasioinnin tiimiin kahta

MAKSAMISEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Olet liiketoiminta- ja / tai business-IT -taustainen maksamisen asiantuntija pankkialalta – meillä on tarjota monipuolisia haasteita kehitysprojektien parissa.

Maksamisen kehityspäällikkönä tulet työskentelemään maksamisen ja päivittäisasioinnin tiimissämme. Ensimmäisten vuosien aikana työsi painopiste on peruspankkijärjestelmän uudistamisessa. Järjestelmäuudistuksen lisäksi pääset osaamisesi ja innostuksesi mukaan osallistumaan myös muihin maksamisen kehitysprojekteihin, esimerkiksi uusien maksamisen ratkaisujen kehittämiseen sekä toimialan tai lainsäädännön muutosten edellyttämiin projekteihin. 

Maksamisen kehityspäällikkönä pääset mukaan Säästöpankkiryhmän merkittävimmän IT-investoinnin suunnitteluun ja toteutukseen miltei ensiaskeleista lähtien. Saat oppia uutta ja soveltaa osaamistasi kaikkiin projektin elinkaaren vaiheisiin määrittelyistä ja testauksista käyttöönottoon saakka. Työsuhteesi alkuvaiheessa keskityt pitkälti määrittelemään maksamisen palveluita tulevaan peruspankkijärjestelmään ja liitännäisjärjestelmiin maksamisen liiketoiminnan näkökulmasta. 

Olet olennainen osa innokasta ja kehitysmyönteistä tiimiämme, joka vastaa kokonaisuudessaan Säästöpankkien tileistä ja maksuliikeasioista ja koostuu erilaisista maksuliiketoiminnan ammattilaisista. Olemme tiivis ja aikaansaava porukka, ja innostumme monisäikeisestä työympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista sekä yhdessä tekemisestä. Oman tiimin lisäksi teet yhteistyötä laajasti Säästöpankkiryhmän ja järjestelmätoimittajien asiantuntijoiden kanssa. Tulet työskentelemään uudessa ja modernissa toimistossamme Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallilassa. 

Tahdomme joukkoomme hyviä tiimipelaajia, joilla on aiempaa kokemusta toimialalta sekä vahva ymmärrys pankkienvälisestä maksuliikenteestä ja -järjestelmistä. Lisäksi sinulla on kokemusta vastaavan kaltaisista laajoista ja merkittävistä järjestelmähankkeista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja pohjakoulutuksesi on todennäköisesti kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto.  

Taustasi pankkialalla voi olla joko business-IT:n tai puhtaammin liiketoiminnan parista; joka tapauksessa olet toiminut vastuullisessa asiantuntijaroolissa ja tottunut edistämään asioita itsenäisesti ja proaktiivisesti. Liiketoiminnan asiantuntijana ymmärrät käyttäjän näkökulmaa ja tunnet asiakkaan tarpeen. Teknisempänä asiantuntijana taas ymmärrät liiketoiminnan ja IT:n rajapintaa sekä tekniset lainalaisuudet; osaat kytkeä järjestelmät ja liiketoiminnan saumattomasti yhteen. 

Toivomme sinun motivoituvan laaja-alaisesta tehtäväkentästä ja muuttuvasta työympäristöstä. Viihdyt hyvin itseohjautuvassa roolissa, jossa teet kuitenkin yhteistyötä moneen suuntaan niin Säästöpankkiryhmän sisällä kuin ulkoisten toimijoiden kanssa. Toimintamme perustuu vahvaan yhdessä tekemisen kulttuuriin, ja työsi tueksi saat laaja-alaisen asiantuntijajoukkomme.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä maksuliikepäällikkö Henrik Niemeltä (020 703 2461) 4.1. klo 13-14 ja 14.1. klo 10-11 tai Psyconin konsultilta Milla Kansoselta (020 7101 282) 7.1. klo 10-11.  

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs. 

P.S. Huomasitko, että haemme myös asiantuntijaa AML ja maksumonitoroinnin kehitystehtäviin? Tehtävään voit tutustua täällä: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=900

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Säästöpankkikeskus, henkilöstöä ryhmässämme on yhteensä noin 1400. Me tahdomme olla pankkimaailman haastaja. 

Lue meistä lisää: www.saastopankki.fi