Maksamisen asiantuntija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haluatko olla mukana vaikuttamassa, kuinka me suomalaiset maksamme? Koetko tärkeänä, että asiakkaiden asiointi on sujuvaa ja tehokasta ruokakaupoissa, hotelleissa, ravintoloissa ja liikennemyymälöissä?

Onko sinulla kokemusta maksamisen kehittämisestä? Maksaminen on keskeinen osa asiakkaiden asiointiprosessia niin kivijalkamyymälöissä kuin verkkokaupoissakin. Meillä S-ryhmässä on 1,3 miljoonaa maksukorttitapahtumaa päivässä. Meille tärkeää on, että kuluttaja-asiakkaille maksaminen on sujuvaa, nopeaa ja turvallista. Liiketoiminnot puolestaan arvostavat kustannustehokasta, virtaviivaista ja turvallista maksamista. Haemme SOK Rahoituksen Maksamisen palveluihin asiantuntijaa, jonka vastuulla on monipuolisesti erilaisia maksamisen kehittämiseen ja palveluidemme ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Ensimmäiseksi saat olla mukana syksyllä organisoimassa ravintoloiden ja hotellien PCI-auditointia. Sinun rooliisi varsinaista auditointia ei sisälly, vaan auditoinnin suorittaa ulkopuolinen konsultti. Syksyllä on näköpiirissä myös hotellien maksamisen kehittäminen, vahvan tunnistamisen vaatimuksen toteuttaminen mobiilisovelluksiin, jatkuvuussuunnitteluharjoitus.

Arvostamme kokemusta ja tietotaitoa Acquirer-, Issuer- ja PSP-palveluntarjoajan toiminnoista. Ymmärrät maksamisen kokonaisketjun ja mahdollisesti tunnet kassajärjestelmien ja maksupäätteiden toimintaa. Jos et säikähdä maksamisen standardointia ja sääntelyä ja osaat tulkita sekä PCI DSS-standardia että Visan & MasterCardin vaatimuksia, on tämä eduksi. Maksamisen uusien teknologioiden ymmärtäminen (BLE, NFC, sovellusmaksaminen) auttavat sinua tehtävässä kuten myös liiketoimintojen maksamisen prosessien tunteminen (hotellit, ravintolat, huoltamot, market-kauppa).

Olet ripeäotteinen, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen. Pystyt tekemään tarkat liiketoimintamääritykset ja kuvaamaan ne selkeästi palveluntarjoajille. Pidät langat käsissä monen osapuolen projekteissa. Sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä ja pystyt ottamaan mahdolliset häiriötilanteet haltuun ja viestimään niistä ymmärrettävästi.

Tarjoamme sinulle Ässäkeskuksesta työpisteen ja kivat työkaverit SOK Rahoituksessa – meillä on hyvä porukka täällä tukenasi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Lisätiedot ja hakeminen

Kuulisimme sinusta seuraavaksi mielellämme lisää, joten jos saimme sinut innostumaan, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta keskiviikkoon 24.3. mennessä. Jos jäit vielä pohtimaan tai haluat jutella tehtävästä lisää, Mia Laakso juttelee mielellään kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa 5.3 klo 13:00-15:30 sekä 6.3 klo 9.00-11:00, puhelinnumerosta +358 10 76 81398 tai voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen mia.j.laakso@sok.fi

---

SOK Rahoitus -Maksamisen palvelut

”SOK Rahoitus vastaa S-ryhmän alueosuuskaupoille ja liiketoiminnoille tarjottavista korttimaksamisen ja verkkomaksamisen palveluista. Korttimaksamisen palvelu muodostuu alueosuuskaupoille tarjottavista maksupäätepalvelusta, acquiring-palvelusta ja PCI-palvelusta. Palvelun avulla S-ryhmän toimipaikat pystyvät hyväksymään korttimaksut maksuvälineenä luotettavasti, edullisesti ja turvallisesti. PCI-auditoituja liiketoimintoja ovat Market-kauppa, ABC-ketju ja ravintolat.

Verkkomaksamisen palvelu tarjoaa S-ryhmän verkkokaupoille standardoidun rajapinnan palveluun, jossa maksaminen on mahdollista yleisimmillä maksukorteilla sekä pankkien verkkomaksuilla. Olemme uudistamassa verkkomaksamisen palveluamme ja tarkoituksena on ottaa käyttöön uusia maksutapoja uudistuksen myötä.

Maksamisen palveluissa ei ole omia ylläpidettäviä järjestelmiä, vaan käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia. Erityismausteen toimintoihimme tuovat ns. S-ryhmän erityispiirteet (asiakasomistajuus, maksutapaetu, S-ryhmän omat maksutavat). Meillä saat olla mukana monipuolisesti erilaisissa projekteissa ja tehtävissä, jokainen työpäivä on erilainen.”

Mia Laakso, Maksamisen palvelut - kehityspäällikkö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242671
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki