Makrovakausasiantuntija Finanssivalvonnan Young Professionals -ohjelmaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

 

Käytännön korkeakoulusta talousvaikuttajaksi!

 

Suomen Pankki ja Finanssivalvonta tarjoavat korkeatasoisen Young Professionals -ohjelman digitalisaatiosta, finanssimarkkinoista ja rahoituksesta kiinnostuneille tuleville huippuammattilaisille.

Ohjelman aikana kierrät kuuden kuukauden jaksoissa eri osastoilla ja tutustut niiden tehtäväkenttään käytännön työn kautta. Finanssivalvonnassa ensimmäinen ja viimeinen jakso on samalla osastolla. Lisäksi saat mahdollisuuden luoda tärkeitä verkostoja.

Haemme Finanssivalvonnan Taloudellinen analyysi ja operatiivisten riskit -osastolle

MAKROVAKAUSASIANTUNTIJAA

työskentelemään makrovakausanalyysin parissa sekä seuraamaan ja vaikuttamaan uuden talouspolitiikan lohkon kehittämiseen.

Olet mukana makrovakausvakausvalvonnan valmisteluprosesseissa ja osallistut niiden kehittämiseen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Finanssivalvonnan, Suomen Pankin ja valtiovarainministeriön asiantuntijoiden kanssa. Tapaat myös sidosryhmien edustajia ja avustat eurooppalaisessa yhteistyössä.

Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon tai olet opintojesi loppumetreillä, ja sinulla on mahdollisesti jo jonkun verran työkokemusta. Olet kiinnostunut taloudesta ja finanssisektorin toimijoista sekä niiden välisistä yhteyksistä. Ymmärrät valvottavien liiketoimintamalleja etkä vieroksu juridiikkaa. Osaat nähdä kokonaisuuksia, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien tärkeyden. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen ote työhön, ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit olennaiset asiat sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Tarjoamme haastavia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Ohjelman aikana saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden työskennellä kannustavien ja tukea antavien kollegoiden kanssa.

Virkasuhde on määräaikainen 1.9.2018—29.2.2020. Tehtävän palkka on 3 400 euroa/kk. Muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.
Lisätietoja antaa osastopäällikkö Samu Kurri, p. 09 183 5247 tai samu.kurri(at)finanssivalvonta.fi

#talousvaikuttajaksi @FIN_FSA @SuomenPankki

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.


 Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135417
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Samu Kurri (samu.kurri (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: 09 183 5247
  • Sijainti: Helsinki