(Poistunut julkaisusta)

Makkaran ruiskuttaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2020
Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Espoon Juvanmalmille

MAKKARAN RUISKUTTAJAA

pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta makkaran ruiskuttajan työstä - menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella.
Haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Sujuva suomenkielentaito on edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Työ on 1-vuorotyötä klo 9 - 17.00.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.