Majoitustilojen siivoojia Vuokattiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Pidätkö päivään painottuvasta työstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen Vuokattiin.

Työtehtävässäsi vastaat hotellihuoneiden sekä lomahuoneistojen ylläpitosiivouksesta Vuokatissa. Työ on osa-aikainen ja työaika on pääsääntöisesti viikonloppuisin klo 8 – 17 välillä mutta työvuorot arkisinkin ovat mahdollisia.  Päivässä tunteja kertyy keskimäärin 5h ja viikossa 5 - 20h. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot