(Poistunut julkaisusta)

Majoitussiivoojia Vierumäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Meillä työssä pääset tekemään ja liikkumaan. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia
 

MAJOITUSSIIVOOJIA
 

vakituiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen Vierumäelle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessa, jossa huolehdit toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta ja asiakaspalvelusta. Työalueella on urheilu- ja majoitustiloja.

Työaika vaihtelee ja kohteiden välillä on paljon liikkumista. Töitä on tarjolla myös viikonloppuisin. Etsimme tekijöitä, joilla on ajokortti ja ajovalmius. Työkohteiden välillä liikkumisessa voit käyttää työautoa, mutta oman auton käyttö on suotavaa, jotta pääset sujuvasti työskentelykohteeseen. Halutessasi tarjoamme lisätyötunteja myös muista kohteista, mikäli olet joustava ja sinulla on auto käytössäsi.

Tehtävässä onnistuaksesi et tarvitse kolmea tutkintoa ja 15 vuoden vaativaa työkokemusta, vaan:
 

- Halua tehdä siivoustyötä

- Reippautta kohdata asiakkaat

- Suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa
 

Tarjoamme:
 

- pysyvän työpaikan

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan

- mahdollisuuden kehittyä vaativampiin tehtäviin

- nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset

- työehtosopimuksen mukaisen palkan
 

Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.