(Poistunut julkaisusta)

Majoitusmyynnin myyntineuvottelija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Pehmeät sängyt, teatteripaketit, aamutossut, saunavuorot, illallinen ravintolassa, unohtamatta superhyvää aamiaista - siinä pieni vilaus, mitä me myymme ja tarjoamme asiakkaalle. Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla uusi työkaverimme!

Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJOITA valtakunnallisen majoitusmyynnin Turun toimipisteeseen myymään upeita tuotteitamme.

S-ryhmä on tunnettu ja täysin suomalainen hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotelliaja Radisson Blu -ketjuun seitsemän hotellia. Valtakunnallisen majoitusmyynnin puolella keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä yksittäisiin majoitusvarauksiin.

Meillä on upeat tuotteet, jotka lähes myyvät itse itsensä. Tarvitsemme kuitenkin innokkaita, uteliaita ja reippaita MaRa-alan osaajia (mielellään Contact Center -kokemuksella) auttamaan asiakasta löytämään laajasta valikoimastamme juuri sen hänellä tällä kertaa sopivimman tuotteen ja palvelun. Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti eri kielillä helpottaen asiakkaiden tarpeita ja hotellihuoneiden varaamista. Asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä niin vapaa-ajan kuin työhön liittyvien matkojen majoitusta varatessaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut luomaan asiakkaalle elämyksiä kuuntelemalla ja paneutumalla asiakkaan toiveisiin. Tämän lisäksi tarvitset intoa työskennellä puhelimen välityksellä, organisointikykyä, tietoteknisiä taitoja, positiivisuutta ja välillä myös paineensietokykyä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon ennen kuin pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme ja vahvistamaan omaa ammattitaitoasi.

Työkavereiksi saat joukon myyntipalvelun ammattilaisia:

”Parasta työssäni on päästä tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä asiantuntevan, persoonallisen ja henkilökohtaisen palvelun myötä Tiimimme on tehokas ja sydämellinen. Täällä pidämme toisista huolta, niin työkavereista kuin asiakkaistakin!” Kirsi K

”Hyvällä myyntineuvottelijalla on työssään kaksi korvaa ja yksi suu, mutta myös valtava tuote- ja palveluvalikoima yksiölliseen palveluun. Meillä selkeästi mitataan työn laatua ja tehoja. Jaamme omaa osaamistamme ja aina autamme kaveria! Täällä on hyviä persoonia töissä, on ilo tulla töihin ja tehdä päivittäin töitä tämän tiimin kanssa!” Suvi L

”Det bästa med vårt jobb är vårt team. Alla är ambitiösa och strävar efter att ge den bästa möjliga upplevelsen åt kunden. Här stöder vi varandra och skrattar tillsammans varje dag!” Anna T

Palkkauksessa noudatamme MaRa TES:iä. Lisäksi meidän työntekijänämme saat heti käytettäviksi S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Työ on kokoaikaista vuorotyötä, joka sijoittuu arkipäiviin kello 8—20 väliseen aikaan, työvuoroja on ajoittain myös viikonloppuisin. Työsuhteet solmimme porrastetusti helmi - maaliskuun 2020 aikana. Työsuhteet ovat määräaikaisiaja kestävät vähintään elokuun 2020 loppuun saakka.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa! Täytä oheinen hakemus viimeistään 15.1.2020 ja kerro mielenkiinnostasi myyntineuvottelijan tehtävää kohtaan. Haastattelut käynnistetään viikolla 3.

sokoshotels.fi

radissonblu.fi

Myyntipalvelupäällikkö Pirjo Heiskanen antaa tehtävästä lisätietoja numerossa 0469235529 perjantaina 3.1.2020 klo 10.00 - 11 .00 ja asiakaspalvelupäällikkö Eerika Viinikka numerossa 050 388 3774 torstaina 9.1. klo 10.00 - 11.00. ja tiistaina 14.1. klo 15.00 – 16.00.