(Poistunut julkaisusta)

Majoitusmyynnin myyntineuvottelija
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Pehmeät sängyt, teatteripaketit, aamutossut, saunavuorot, illallinen ravintolassa, unohtamatta superhyvää aamiaista – siinä pieni vilaus siitä, mitä me myymme ja tarjoamme asiakkaalle. Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla uusi työkaverimme!

Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJOITA valtakunnalliseen majoitusmyyntiin myymään upeita tuotteitamme.

S-ryhmä on tunnettu ja täysin suomalainen hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun seitsemän hotellia. Valtakunnallisen majoitusmyynnin puolella Herttoniemessä keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä yksittäisiin majoitusvarauksiin.

Meillä on upeat tuotteet, jotka lähes myyvät itse itsensä. Tarvitsemme kuitenkin innokkaita, uteliaita ja reippaita MaRa-alan osaajia (mielellään Contact Center -kokemuksella) auttamaan asiakasta löytämään laajasta valikoimastamme juuri sen hänellä tällä kertaa sopivimman tuotteen ja palvelun. Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti eri kielillä helpottaen asiakkaiden tarpeita ja hotellihuoneiden varaamista. Asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä niin vapaa-ajan kuin työhön liittyvien matkojen majoitusta varatessaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut luomaan asiakkaalle elämyksiä kuuntelemalla ja paneutumalla asiakkaan toiveisiin. Tämän lisäksi tarvitset intoa työskennellä puhelimen välityksellä, organisointikykyä, tietoteknisiä taitoja, positiivisuutta ja välillä myös paineensietokykyä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon ennen kuin pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme ja vahvistamaan omaa ammattitaitoasi.

Työkavereiksi saat joukon myyntipalvelun ammattilaisia:

”Parasta työssäni on päästä tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä asiantuntevan, persoonallisen ja henkilökohtaisen palvelun myötä. Tiimimme on tehokas ja sydämellinen. Täällä pidämme toisista huolta, niin työkavereista kuin asiakkaistakin!” Kirsi K

”Yli 8 vuotta sitten tulin taloon kesätöihin ja täällä olen edelleen. Meillä välitetään asiakkaista; työtä tehdään suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Meillä tuetaan, autetaan ja kehitytään. Tällä on hyvä olla!” Riikka K

”Olen aloittanut kuukausi sitten työni myyntipalvelussa ja nykyään töihin lähtiessäni minulla on valmiiksi jo hymy huulilla! Täällä ollaan ihmisiä ihmisille, tuetaan toisiamme. Sinusta ja hyvinvoinnistasi välitetään! On hienoa saada olla osa tätä porukkaa.” Lotta L

Palkkauksessa noudatamme MaRa TES:iä. Lisäksi meidän työntekijänämme saat heti käytettäviksi S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Työ on kokoaikaista vuorotyötä, joka sijoittuu arkipäiviin kello 8–20 väliseen aikaan, työvuoroja on ajoittain myös viikonloppuisin. Työsuhteet solmimme porrastetusti helmi - toukokuun 2019 aikana. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kestävät vähintään elokuun 2019 loppuun saakka. Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa! Täytä oheinen hakemus viimeistään 2.6.2019 ja kerro mielenkiinnostasi myyntineuvottelijan tehtävää kohtaan. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä käynnistämme työhaastatteluita jo hakuaikana.

www.sokoshotels.fi
www.radissonblu.fi

Asiakaspalvelupäällikkö Anne Ullberg antaa tehtävästä lisätietoja numerossa 050 388 3332 perjantaina 3.5.2019 klo 10.00 - 11.00 ja torstaina 16.5.2019 klo 15.00 - 16.00.