(Poistunut julkaisusta)

MAJOITUSMESTARI
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Hei sinä ulospäinsuuntautunut, järjestelmällinen ja kielitaitoinen työnhakija! Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset hyödyntämään juuri näitä kykyjä ja vielä paljon muuta?

Haemme nyt Loviisan ydinvoimalan majoituskylään

MAJOITUSMESTARIA

Kyseessä kesän aikana tapahtuva lomatuuraus, työt alkaa 18.6 ja työsuhde kestää noin 1,5kk. Työtehtäviin kuuluu mm. varausten vastaanottamista, asiakkaiden sisään- ja uloskirjaamista, puhelimeen vastaamista, sähköpostiviestintää, laskuttamista, siivouksen organisointia, tilausten tekoa sekä ajoneuvojen hallintaa.

Toivomme myös, että osaat käyttää tietokonetta hyvin ja organisoida työhön liittyviä asioita. Työaika sijoittuu päiväsaikaan arkisin. Kaikenlainen aiempi kokemus tehtävään liittyen katsotaan eduksesi. Teemme suppean turvallisuusselvityksen, joten pidäthän huolen, että sinulla on nuhteeton tausta.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Luvassa olisi siis antoisa kesätyö mielenkiintoisessa ympäristössä. Lähetäthän meille hakemuksesi, mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö paikkaan!

 

RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Teollisuuspalveluiden lisäksi tarjoamme siivous-, kiinteistöhuolto-, ja käyttäjäpalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut sekä henkilöstöpalvelut.