(Poistunut julkaisusta)

Majoitusliiketoiminnan lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme Helsinkiin Haagan restonomikampukselle
majoitusliiketoiminnan lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen.

Työ sisältää opetustehtäviä restonomi AMK- ja yAMK-koulutuksissa, opinnäytetöiden ohjaamista sekä mahdollisesti kaupallisia yrityskoulutuksia, koulutusviennin toimeksiantoja ja osallistumista TKI-hankkeisiin.

Etsimämme henkilö omaa vahvan käytännön työkokemuksen alan esimies- ja johtotehtävistä sekä hallitsee hotelli-, ravintola- ja matkailualan ajantasaisen teoreettisen viitekehyksen. Hän kykeneekin yhdistämään alan käytännön osaamisen akateemiseen tietoperustaan. Erityisesti arvostamme majoitusliiketoiminnan myyntityön johtamisen, digitaalisten kanavien, revenue managementin sekä tunnuslukujen osaamista. Kansainvälinen kokemus alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Etsitty henkilö haluaa kehittää hotelli-, ravintola- ja matkailualan opetussisältöjä ja kokee intohimoa uusien restonomien kouluttamiseen. Haettava lehtori on suunnannäyttäjä, joka hahmottaa alan tulevaisuuden mahdollisuudet, on ennakkoluuloton, kansainvälisesti verkostoitunut, ulospäinsuuntautunut ja operoi sujuvasti englanniksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa työelämäkokemusta sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ammattikorkeakoulusta ja pedagoginen pätevyys lasketaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo: risto.karmavuo@haaga-helia.fi, puh. 0400 538 740.

Hae tehtävää viimeistään 25.9.2020 täyttämällä hakemuslomake. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme ota vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.