(Poistunut julkaisusta)

Majoituskaupan konseptipäällikkö
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Oletko intohimoinen hotelliliiketoiminnan osaaja ja palat halusta päästä työskentelemään Suomen arvostetuimman, luotetuimman ja vastuullisimman hotellibrändin kanssa? SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus hakee majoituskaupan konseptipäällikköä ohjaamaan ketjuohjauksen tiimin kanssa Sokos Hotels -ketjua eteenpäin..

Toimintamme keskiössä ovat ihmiset: asiakkaiden palvelukokemus ja henkilöstömme intohimo asiakaspalvelutyöhön Osuuskaupoissa sekä tytäryhtiöissä luovat onnistumisen edellytykset tehtävään. Missiomme on saada ihmiset rakastamaan hotelleja.

Etsimme joukkoomme hotelliliiketoiminnan ammattilaista SOK Majoituskaupan ketjuohjauksen tiimiin. Etsimme sinua, joka ymmärrät, mikä on brändi ja mitä sen johtaminen ja kehittäminen tarkoittaa. Toimintaasi ohjaa se, että nautit yhdessä tekemisestä yhteisten tavoitteiden eteen. Olet aikaansaava, katsot rohkeasti tulevaan ja olet valmis tarttumaan kilpailuetujen ja kilpailukyvyn kehittämistehtäviin. Koet tehtävän innostavana haasteena osaamisesi kehittämisen matkalla.

Mitä työsi on arjessa:

Olet Sokos Hotels -brändin, sen hotellityyppien ja konseptien asiantuntija niin palvelun, tuotteen kuin tuottavuudenkin osalta. Toimit ohjaajana ja tukena Sokos Hotels -ketjun hotelleille. Konseptipäällikön roolissa olet aktiivisesti yhteydessä toimipaikkojen kanssa, sparraat ja valmennat sidosryhmiäsi sekä vastaat siitä, että kehitätte Sokos Hotels -brändiä yhdessä. Konseptipäällikkönä olet SOK Matkailukaupan strategian keskeinen toimeenpanija. Tekemistäsi ohjaa yhdessä työstetyt toimintasuunnitelmat ja sen painopistealueet. Tämä edellyttää, että teet hyvää ja tavoitteellista yhteistyötä niin liiketoiminnan kuin ketjuohjauksen kollegoidesi kanssa, yhteisenä tavoitteena kanssaihmisten onnellistaminen.

Näillä menestyt tehtävässäsi:

  • Suhtaudut intohimolla asiakaskokemuksen kehittämiseen unohtamatta bisnestä.
  • Osaat sekä ”manageerata” prosesseja että ”liidata” ihmisiä.
  • Sinulla on vahvaa kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöskentelystä hotelliliiketoiminnassa.
  • Hallitset kokonaisuuksia ja sinulla on kykyä luoda uusia ratkaisuja.
  • Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja osaat priorisoida töitäsi.
  • Sinulta löytyy matkustushalukkuutta ja ymmärrät, että ajoittain arkemme vaatii joustoa työtunneissa.
  • Olet innostava persoona ja sinulta luonnistuu esiintyminen isommallekin joukolle.
  • Sinulta löytyy vähintään alempi korkeakoulututkinto tai laajaa, monipuolista esimiestyökokemusta.
  • Pystyt työskentelemään niin suomen kuin englanninkin kielellä

Plussaa saat ammatillisesti uteliaasta luonteenlaadusta sekä hotelli- ja ravintola-alan laaja-alaisesta näkemyksestä. Lisäksi osoitat kykeneväsi jouhevasti toimimaan alati kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Mitä saat tullessasi meille:

Huippukollegat niin SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksessa kuin liiketoiminnassa. Meillä on innostunut ja eteenpäin vievä tekemisen kulttuurin. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen hotelli- ja ravintola-alaan. Pääset kehittämään ja kehittymään yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Tukenasi on joukko alan ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Sopimukseen kuuluu myös asiallinen korvaus, ison talon hyvät edut sekä mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Asemapaikkasi on Ässäkeskuksen campuksella Suolakivenkadulla Helsingissä.

Oletko sinä etsimämme kanssaihmisten onnellistaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 15.10.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, SOK Matkailukaupan kehitysjohtaja, Jaana Matikainen juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse ti 1.10. klo 14-15, pe 4.10. klo 12-13:30 tai ti 8.10 klo 14-15 numerosta +358 50 388 1639.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus vastaa Sokos Hotels -ketjun sekä S-ryhmän ravintolaketjujen valtakunnallisesta markkinoinnista, myynnistä, kehityksestä sekä revenue -toiminnoista. Sokos Hotels on Suomen kattavin ja tutkimusten mukaan myös arvostetuin, luotetuin ja vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Ravintoloita S-ryhmällä on yli 600. Tunnetuimmat ravintolaketjut ovat Rosso, Amarillo, Coffee House, PizzaBuffa, Presso, Frans & Les Femmes ja ABC Restaurant.

sokoshotels.fi
raflaamo.fi
s-card.fi